OVER PAUL

PAUL WOLFS

Paul maakt ruim 25 jaar ontwerpen met een eigentijds karakter. Hij laat zich daarbij inspireren door de omgeving en de mensen die met zijn ontwerpen leven. Die ontwerpen zijn op maat, tijdloos, robuust. Helemaal naar uw wens! Centraal bij VANPAUL staat ook uw gebruikersgemak, zodat u iedere dag opnieuw het plezier hiervan kunt ervaren. Kortom: wij ‘ontzorgen’. Van schets tot installatie en van verbouwing (jawel!) tot nazorg.

 

VANPAUL heeft zich toegelegd op de ontwikkeling en levering van producten voor de ergonomische sector met daarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel. Voor meer informatie zie COMFORT.

 

In een tijd met ingrijpende wijzigingen in het zorgstelsel is stilzitten geen optie. Zorg Innovatie Atelier (ZIA) anticipeert op de veranderende omstandigheden in de zorg, door in samenwerking met andere instellingen en het bedrijfsleven vernieuwde technologieën te bedenken, uit te testen, door te ontwikkelen en uiteindelijk breed te implementeren. VANPAUL is vriend van ZIA.

 

VANPAUL levert zowel aan gemeenten, zorginstellingen als particulieren. Wilt u meer informatie over onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tel. 06-54668328 of info@van-paul.nl

 

VANPAUL is een CBW erkent bedrijf en hanteert de Inretail Algemene Voorwaarden.