ONS WERK

 

Wij bouwen de keuken van de toekomst vandaag! Vandaag werken wij eraan om het voor iedereen makkelijker, comfortabeler en leuker te maken in de keuken! Wij zijn innoverend op het gebied van functioneren zonder beperkingen, veilig werken, verstelsystemen en inbouw van onze systemen in de bestaande situaties.

 

VANPAUL maakt ruim 25 jaar ontwerpen met een eigentijds karakter. Naast het creëren van moderne en landelijke keukens heeft hij zich vooral toegelegd op het maken van aangepaste keukens op ieders maat en aan een scherpe prijs. In elk interieur is een mooie keuzen de kroon op het geheel. VANPAUL is van mening dat ik ook moet gelden voor een aangepaste keuken. Ik wil u dan ook graag laten zien dat wij beschikken over de nodige middelen om uw droomkeuken te verwezenlijken. Het integreren van techniek aan een functioneel en mooi design.

 

Met onze unieke werkwijze nemen wij alles uit de handen. Wij monteren uw nieuwe keuken, verleggen leidingen, stukadoren, plaatsen een nieuwe vloer, betegelen de ruimte of plaatsen een verlaagd plafond. Tevens leverancier van "aangepast" sanitair ( van bad naar douche in een dag).