MULTISTALLING

 

Veelvuldig komt het in de praktijk voor dat tijdens een advies of toewijzing van een scootmobiel de vraag gesteld wordt; “Waar moet ik mijn scootmobiel stallen?” Buiten de aanschaf van een scootmobiel moet er veelal ook (dure) bouwkundige aanpassingen gemaakt worden. VANPAUL heeft hier een passende en eenvoudige oplossing voor. Namelijk de Multistalling.

De Multistalling heeft als doel uw kostbare bezit veilig op te bergen. De Multistalling is een kant-en-klare oplossing, waardoor de montagetijd zeer kort is. De stalling kan overal worden neergezet en biedt zo een oplossing voor mensen met weinig opbergruimte. De buitenkant van de Multistalling is van tweezijdig aluminium met een harde kunststof kern en beschikt daarnaast over een thermisch verzinkt binnen frame. Hierdoor is het metaal beschermd tegen weersinvloeden en daarmee tegen corrosie.  Ook beschikt de Multistalling over een oplaadpunt voor scootmobiel of elektrische fiets, zo weet u zeker dat uw vervoersmiddel volledig opgeladen is.

 
Gemakkelijk parkeren met de elektrische oprijplaat
 

De Multistalling is voorzien van een elektrische oprijplaat. Om te parkeren laat u de oprijplaat uitschuiven met de afstandsbediening. U rijdt erop met uw scootmobiel of fiets, stapt af en laat de plaat inclusief vervoersmiddel eenvoudig naar binnen schuiven met de afstandsbediening. U hoeft dus niet in de stalling te kruipen, maar laat de elektronica het werk doen. Tijdens de montage wordt de multistalling op de vier hoeken verankerd aan de ondergrond. Zo staan zowel stalling als scootmobiel, fiets e.d. volledig veilig geparkeerd.

 
Maatvoering:  1880 x 950 x 1750 mm (l x b x h) inclusief rolluik.