ZORGINNOVATIE

Het feit dat iemand op leeftijd is of in een rolstoel zit, wil nog niet zeggen dat diegene maar genoegen moet nemen met een standaard aangepaste keuken. Elke standaard keuken kan de basis vormen van een comfortkeuken die levensloopbestendig is.

Wij bouwen de keuken van de toekomst vandaag!

Vandaag werken wij eraan om het voor iedereen makkelijker, comfortabeler en leuker te maken in de keuken! Wij zijn innoverend op het gebied van functioneren zonder beperkingen, veilig werken, verstelsystemen en inbouw van onze systemen in de bestaande situaties. Vaak kunnen een aantal kleine aanpassingen er voor zorgen dat het gebruikersgemak van uw keuken gewaarborgd blijft. Denk aan het voorkomen van onnodig bukken of hoog reiken en kranen die eenvoudig te bedienen zijn. Ook kunnen wij hoog/laag techniek integreren aan een functioneel en mooi design. Toekomstbestendige keukens die bijdragen aan comfort en veiligheid.

Speciaal voor de zorgprofessional levert VANPAUL de oefenkeuken.

Technologie en slimme aanpassingen die helpen om het werk in de keuken gemakkelijker te maken. Wij zijn blij om u te kunnen helpen met producten en oplossingen die u nodig heeft om van uw keuken een veilige ergonomische keuken te maken. Een keuken die bij u past!

VERTI

Het Verti bovenkast-verstelsysteem is een elektrisch systeem dat met een druk op de knop de kastinhoud snel en stil verticaal verlaagt of opheft naar of van het werkoppervlak. De inhoud van de kast is toegankelijk zonder een kastdeur te hoeven openen. De beweging kan op elke gewenste hoogte worden gestopt en hiermee heeft u de inhoud van uw bovenkast veilig binnen bereik.

 

INDIAGO

Het InDiago bovenkast-verstelsysteem is een elektrisch systeem dat met een druk op de knop de kastinhoud snel en stil naar voren en naar beneden laat zakken, in een boogvormige beweging naar de voorkant van het werkgebied. Eenmaal in beweging, duwt het mechanisme de kastdeuren open. De beweging kan op elke gewenste hoogte worden gestopt en hiermee heeft u de inhoud van uw bovenkast veilig binnen bereik.

DIAGO

De Diago-lift is een diagonale lift die de volledige kast naar voren en naar beneden laat zakken in een boogvormige beweging naar de voorkant van het werkgebied. Deze beweging kan op elke gewenste hoogte worden gestopt en hiermee heeft u de inhoud van uw bovenkast of inbouwapparaat veilig binnen bereik.

 

 
 
 

BASELIFT

De Baselift is een aan de muur gemonteerd werkblad liftsysteem, met grote flexibiliteit die kan worden aangepast aan verschillende behoeften. De motoren zijn traploos regelbaar en verplaatsen het werkoppervlak snel en stil naar de gewenste hoogte. De Baselift is uitgerust met een betrouwbaar veiligheidssysteem dat een veilige bediening zonder risico op beknelling garandeert. Er is ook een vloer gemonteerde werkbladlift. Dankzij de vloerinstallatie kan de lift vrij in de ruimte worden geplaatst!

CENTERLIFT+

Droomt u van een kookeiland, waarin niet alleen het werkblad in hoogte verstelbaar is, maar ook de onderkasten?
Met een center-lift creëert u een keuken die aan iedereen comfort biedt.