WERKWIJZE

Keukenstudio VANPAUL

Pastoor Vonckenstraat 1e  6166CV Geleen

In praktijk blijkt zoeken naar een geschikte keuken, passend bij uw interieur en woning, alles behalve eenvoudig. Het invullen van de juiste indeling, de beste kleurencombinatie of is de stijl het struikelblok. Wilt u zich laten verrassen, neem dan zeker contact met ons op. Vanaf het begin staat uw wens centraal. Van budgetkeukens tot volledig maatwerk, elke opdracht krijgt de aandacht die het verdient. De begeleiding beperkt zich niet tot een eerste contact op de plek waar de keuken gerealiseerd wordt, maar strekt zich uit tot en met de oplevering en zelfs daarna. Ook dragen wij graag de zorg en verantwoording over het volledige bouwtraject. U geeft uw wensen aan, wij zorgen voor het ontwerp, de materialen, de verbouwing én de volledige projectbegeleiding.

Stap 1 Oriënterend gesprek
Bezoek vrijblijvend keukenstudio VANPAUL in het historische hart van Oud-Geleen. Wij komen bij voorkeur bij u thuis op een tijdstip dat u schikt; ’s avonds of in het weekend, zodat wij de keuken geheel kunnen afstemmen op de beschikbare ruimte qua afmetingen en indeling. Samen bespreken we uw wensen, uw mogelijkheden en welke opties aansluiten bij uw behoeften. Op basis van deze informatie maakt VANPAUL een op maat ontwerp dat aansluit bij uw budget.

Stap 2 Vervolggesprek
Aan de hand van uw keuzes naar aanleiding van het oriënterend gesprek doen wij u een aanbieding. Het ontwerp wordt middels een 3D animatie aan u gepresenteerd. Onze prijsopgave is overzichtelijk en omvat een scherpe netto prijs.

Stap 3 Plaatsen van uw keuken
U heeft één aanspreekpunt van het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke plaatsing van uw keuken. Wij werken al jaren samen met een team van lokale vakmensen. Zij werken volledig onder de regie van VANPAUL.

< Terug naar VANPAUL